Sieraden met Modekleuren

In de betoverende wereld van Jarrèl schitteren de prachtige juwelen met natuurlijke edelstenen in moderne tinten rood en roze als kostbare schatten. Elke creatie is een ode aan de moderne vrouw, gepassioneerd door mode en juwelen.

De rode en roze kleuren zijn terug te vinden in onze verschillende families uit de Jarrèl collectie. Alle families zijn vernoemd naar plekken in Zuid-Europa. Naar steden waar het leven goed is.

Voor wie van avontuur houdt, is er de "Lucca" collectie waarin de robijn met bergkristal wordt gecombineerd, geïnspireerd op de zonsondergangen in de Italiaanse streek Toscane. Het bruisende Zuid-Franse "Nice" heeft Jarrèl geïnspireerd tot een prachtige opvallende ring met rozenkwarts en granaat. De "San Marino" collectie fonkelt als de Middellandse Zee, met dieprode granaat die doet denken aan het Italiaanse temperament.

Deze juwelen, gedragen door elegante vrouwen met een passie voor mode en juwelen, stralen de tijdloze schoonheid uit van de zonnige Zuid-Europese oorden, waar elke dag een feest is. De Jarrèl collectie is meer dan alleen een sieraad;
"Jarrèl is een reis naar het hart van elegantie en stijl."

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter