Verzenden & retourneren

Prijzen, wat moet ik betalen?

Precies het bedrag, dat u op de website ziet. Daar komt niets meer bij, ook geen BTW. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW en eventuele andere belastingen. De verzending is gratis.

Hoe vind ik wat ik zoek?

Zo werkt de webshop het best:
1) Oriënteren: Shop op uw gemak langs de verschillende collecties van jarrel.com.
2) Bestellen: Een juweel gevonden dat helemaal bij u past?

Bestellen is heel eenvoudig: vul uw gegevens in en rond uw bestelling af. U ontvangt dan per e-mail een bevestiging dat uw bestelling in behandeling is  en u krijgt zo snel mogelijk bericht over de levertijd.

3) Verzending: U hebt al online betaald bij het bestellen. Zodra uw bestelling gereed is, sturen we deze gratis naar het door u opgegeven verzendadres.

Hoe kan ik bestellen?

Door het klikken op de afbeelding van een product komt u op de pagina van dit product in de verschillende uitvoeringen. U selecteert de juiste uitvoering edelsteen en de kleur goud en eventueel uw gewenste maat. Deze plaatst u in uw winkelwagen. Bij de volgende stap vult u uw gegevens is en gaat u door naar het afrekenproces.

Hoe kan ik betalen?

De betalingsmogelijkheden in deze webshop worden afgehandeld door Multisafepay. U kunt betalen door middel van iDEALMastercard of Visacard.

Kan ik ook vanuit het buitenland iets bestellen bij Jarrèl.com?

Bestellingen vanuit andere landen dan Nederland zijn mogelijk. Neemt u gerust contact op met onze medewerkers via [email protected].

Welk transportbedrijf verzorgt de verzending van mijn pakket?

Een bestelling in Nederland wordt als pakket bezorgd met postnl.  Zodra het pakket wordt verzonden ontvangt u per e-mail de track & trace code.

Waar komt mijn bestelling vandaan?

Uw pakket wordt samengesteld en verzonden vanuit ons hoofdkantoor in Nederland.

Is het mogelijk het bezorgadres achteraf te wijzigen, als ik al besteld heb?

Mocht u het bezorgadres willen wijzigen, neemt u dan contact op via [email protected].

Is de inhoud van mijn pakket onderweg verzekerd?

a, de verzending is volledig verzekerd tijdens het transport.

Heb ik garantie op mijn aankopen?

Op al onze artikelen is een jaar garantie van toepassing, dat wil zeggen dat u garantie heeft op uw aankopen. Mocht er onverhoopt iets niet in orde zijn dan kunt u contact opnemen per mail via [email protected] of per telefoon op 050-2003063. In alle gevallen zorgen wij er dan voor dat uw product wordt hersteld of wordt vervangen en als er geen oplossing is dan krijgt u uw geld terug.

Kan ik mijn product terug sturen?

Wij hopen uiteraard dat u helemaal tevreden bent met het product dat u bestelde. Als dat onverhoopt niet zo is, of u hebt nog een vraag, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Doet u dat wel zo snel mogelijk. Er is een zichttermijn van 14 dagen op alle aankopen, met uitzondering van producten die speciaal voor u zijn gemaakt in een van onze ateliers. Binnen deze periode kunnen producten altijd worden geruild of geretourneerd. De zichttermijn gaat in op de dag nadat u uw product hebt ontvangen, dus nog niet op de leverdatum zelf. 

Hoe kan ik gebruik maken van mijn herroepingsrecht?

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen, tenzij een het een product betreft die speciaal voor u is gemaakt in een van onze italiaanse ateliers. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar [email protected].

Welke producten kan ik niet terugsturen?

Er zijn een paar uitzonderingen op het recht om te retourneren. De zichttermijn is niet van toepassing op vermaakte artikelen en producten die speciaal voor u gemaakt zijn. Daarnaast accepteren we geen retour van artikelen die bij een fysiek verkooppunt zijn gekocht.